Yangın Merdiveni Kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Yangın bapları kullanma meydanına bakılırsa, rengine bakılırsa ya da modeline bakılırsa çeşitli sınıflandırmalara bağımlı tutulurlar. Çok pıtrak kullanılan mostra sınıflandırması adidaki gibidir

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız mevsuk olduğu derece, şık bir görünüm sağlamlayabilmek kucakin kullanılacağı mekana bakarak bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik bar sistemi, yangın takkadak kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde mutasavvertır.

     Yangın Bapsı insanoğluın, binanın eminğini sağlayan ve yangın ile temasa son veren kapıya denir.

Kanatlardan biri sabit tutulabilir, evgin durumda bir pim mekanizması ile rahat açılması katkısızlanabilir.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile sandık ortada açılıp kapanmayı birinci sınıf sağlayacak şekilde ağırlıklması gereken paroba.

Yangın merdiven kapısının en belirgin özelliklerinden bir diğeri bile güvenli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında misil merdivenleri zehirli esrarı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Mukannen yükseklikte yapılan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu kavil konusudur. Evetşanabilir durumlarda binaları ayrılma kılmak güçlükle ve güvensiz olacağı sinein yangın merdiveni yararlanmaı gereklidir.

Binanın mideinden zirya gerçek nazil betonarme merdivenler dışında, bina haricine meydana getirilen ve demirden yapım edilen yangın merdivenleri de çok pıtrak içinlaşılan yangın merdivenleridir.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve ilgi etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Mono blok gövde dokuması dizi sistemi veya ürkü bar sisteminin kilidin bâtıninden güzeşte 4 tane cıvata ile bir birine rabıtlanması ile esenlanmaktadır.

FEZA Düzenek Odası Yangın Bapsı: Yöntem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının semtı keşik otomasyon sistemlerine yaraşır aksesuarlarla donatılmıştır. Yol odası yangın bapları camlı olabilir.

Yangın Bapsı yapı taşı amacı insanoğluın beis kararlamadan binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Merdivenler tahliyeyi katkısızlayacağı kadar aynı zamanda yangına karışma ekiplerinin bile meseleini kolaylaştırıp hızlandırır. Yangın merdiveni eder belirleme aşamasında firmalara bakarak bileğmedarımaişetimler olabilir. Yeğleme edilecek malzemelerin kalitesi genel olarak birbirine yaklaşan olacağından benzerlikler gösterebilir. Yangın merdiveni fiyatları Yangın kapısı istanbul fiyatı hazırladığımız yakışır ve birinci sınıf projeler yardımıyla ulaşılabilir seviyelerde olmaktadır. İnsan katkısızlığının en ön sırada mekân aldığı uygulamalarda fiyatların çok uçuk şekilde olmaması tedbirlerin daha çabuk uygulanmasını sağlamlayabilir. Hileınacak önlemler sayesinde kendinizi güvende hissedeceksiniz. Aynı zamanda maddi açıdan da korunabileceksiniz.

Yangın merdiveni ısıya karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle yapım edilmesi gerekmektedir. Bu konuda da en dayanıklı gereç olan çelik akla gelmektedir. 

Report this wiki page